Snart är våren här

Snart är våren här och vi har påbörjat ”vårstädningen” av alla områden nu i mars för att det skall se rent och frächt ut när det börjar knoppas i buskar och rabatter! Och därför vill vi gärna att du också tänker på att vårstäda när det gäller din egen tomt/uteplats.

Vi vill också att du tänker på följande:

  • att du som  röker INTE slänger fimpar inne på bostadsområdet
  • att du som är hundägare plockar upp efter den.

Ibland behöver vi få tag på dig och då är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. Ring 0414-81 96 30 eller skicka ett mail till info@simrishamnsbostader.se och lämna ditt rätta telefonnummer och rätt mailadress.

Ett tips för att få snabb information från oss är att ladda ner vår app. Det gör du på Appstore eller Google-play. I appen kan du göra felanmälan, söka bostad, och få de senaste nyheterna.

Vi vill också berätta om följande…

Simrishamnsbostäder strävar efter att vara ett kostnadseffektivt och klimatsmart företag och ett led i det är att vi nu vill dela med oss av våra kunskaper.

Vi kommer därför inom kort att skicka ut inbjudan till dig, som bor hos oss, till ”våra smarta hyresgästträffar”.

Där möter du personal från studiefrämjandet och grannar över en kopp kaffe. Det kommer att bli samtal kring hur vi tillsammans kan hjälpas åt att bli ännu smartare i vårt boende, samtidigt som du får lär känna dina grannar.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamnsbostader.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close