Ny VD för Simrishamns Bostäder AB

Per-Olof Järvegren meddelade före årsskiftet 2108/2019 att han planerar att gå i pension inför sommaren 2019. Styrelsen för Simrishamns Bostäder startade en rekryteringsprocess i samråd med rekryterings- och konsultföretaget Experis i ManpowerGroup

Styrelsen har träffat överenskommelse med Charlotte Wadström om att Charlotte tillträder som VD för Simrishamns Bostäder AB 15 maj 2019.

Charlotte kommer närmast från Stiftelsen Thulehem i Lund. Tidigare har Charlotte bl.a. arbetat på MKB Fastighets med ansvar för lokalförvaltning. Jag är mycket glad över förtroendet, men också ödmjuk inför utmaningen, att medverka till att göra fler medvetna om vad Simrishamns kommun har att erbjuda, säger Charlotte Wadström tillträdande VD för Simrishamns Bostäder AB. Kulturen, närproduktion av många olika slags produkter, fisket, den fantastiska miljön och inte minst entreprenörsandan profilerar kommunen på ett unikt sätt. Simrishamnsbostäder är ju nu också tilldelad den fina utmärkelsen och åtråvärda priset Kundkristallen.

  • Som ny VD är min ambition att vi ska fortsätta arbetet med att bidra till ett bättre liv för de som bosätter sig i kommunen och även vidareutveckla entreprenörsandan och samarbetet med näringslivet i kommunen, fortsätter Charlotte. Jag ser fram också fram emot att få arbeta tillsammans med Simrishamnsbostäders medarbetare, styrelse och kunder.
  • Vi hälsar Charlotte välkommen och känner att vi gjort ett mycket gott val, efter en rekryteringsprocess med många kvalificerade sökande som visat, att det fanns ett mycket stort intresse för att leda Simrishamnsbostäder AB, säger Bertil Bjerstam bolagets ordförande.

SimrishamnsBostäder AB har till uppgift att medverka till att erbjuda bra service och attraktiva bostäder för simrishamnsbor och inflyttare. Vill du veta mer kan du kontakta

Bertil Bjerstam, ordförande för Simrishamns Bostäder AB
0414 – 23088

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamnsbostader.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close