Kundkristallen till Simrishamns Bostäder

Aktiv BO är branschledande beträffande hyresgästundersökningar och samarbetar med i ett betydande antal bostadsföretag.AktivBo ordnar varje år ett kundevent för att uppmärksamma bra service och bostäder. Årets utdelning av Kundkristallen gick av stapeln den 7 februari på Berns salonger i Stockholm.

  • Simrishamns Bostäder har under en följa av år levererat höga index, säger Per-Olof Järvegren VD för Simrishamns Bostäder AB. Nu nådde vi toppen och tilldelades Kundkristallen för högsta produktindex om 84 %.
  • Det är oerhört glädjande att vårt arbete ger resultat och samtidigt ett fantastiskt betyg till vår kompetenta personal, fortsätter Järvegren. Vi har jobbat systematiskt med förbättringsarbete. Det har också givit resultat iett högt serviceindex om 86 % i Skånetopp. Ett stort tack till våra hyresgäster för positiv feed-back.

Ett av Simrishamns Bostäders prioriterade mål har varit och är hög kundnöjdhet. Målet är minst 85 % nöjda hyresgäster.

Ytterligare information finns på www.aktivbo.se. Du kan också ringa Per-Olof Järvegren på 0721 – 80 35 88.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamnsbostader.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close