Trekanten

Trekanten senaste

Trekanten - nya bostäder i Simrishamn

Trekanten är första etappen i att utveckla Skansenområdet som en blandstad med många bostäder, men även verksamhetslokaler främst vid Branteviksvägen. Skansen kommer successivt att utvecklas till en stadsdel med varierat innehåll och attraktivt läge.

Trekanten – nytt bostadskvarter

Kvarteret har ett centralt läge precis söder om stationen med god tillgänglighet och trygghet. Simrishamns Bostäder AB planerar uppföra två punkthus om 8 resp. 6 våningar med tillsammans 64 bostäder. Husen innehåller attraktiva bostäder för alla åldersgrupper med en fantastisk utsikt över hav, hamn och landskap runt Simrishamn.

Simrishamns centrum med butiker och service finns på bekvämt promenadavstånd. Stationen betjänas av trafik med Pågatåg, regionbussar och lokalbuss.

Bostäder

De nya bostäderna spänner över olika storlekar från1,5 RoK med sovalkov om 43,5 kvm till 4 RoK om 114,5 kvm på de översta våningsplanen med takterrass i söder. Bostäderna om 2 och 3 RoK planeras med öppna, ljusa och trevliga planlösningar. Alla bostäder har en möblerbar balkong utom 1,5 RoK som har fransk balkong.

 Materialval och utrustning

Bostäderna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare (”tvättpelare”), diskmaskin och modern utrustning. Golven är av parkett och badrummen är kaklade med klinker på golvet. Material i övrigt är av god kvalitet och projektet är SVANEN-märkt.

Låg hyra för nyproduktion

De genomsnittliga årshyra per kvm utgör ca 1400 kr inkl värme. Hyrorna varierar mellan de olika våningsplanen.

Utemiljö

De höga träden närmast stationen bevaras. Vi skapar en attraktiv och trygg utemiljö med vackra häckar och växter samt trevliga mötesplatser för både äldre och yngre.

 

Så här såg det ut 180315

Bygget 180129