Joneberg Merhem

Huset med adress Rektorsgatan 7 utgörs av två huskroppar med 8 fullstora våningsplan och en indragen takvåning, sammanbundna av ett luftigt och ljust trapphus. Huset har ett oslagbart läge och fantastisk utsikt. Redan på plan 3 kan man blicka mot havet och Hanöbukten i öster. I bottenvåningen finns fina gemensamhetsytor med bl.a. samlingslokal med välutrustat kök och i direktkontakt med trädgården, ett stort inglasat uterum/orangeri. Lägenheterna är moderna, luftiga och ljusa med väl genomtänkta planösningar med fokus på harmoni och bekvämlighet. Varje lägenhet har tvättmaskin/ torktumlare och diskmaskin. Särskild vikt har lagts på att underlätta tillgängligheten. Samtliga lägenheter har egen uteplats, balkonger eller takterrasser. Parkering för cyklar och rullatorer finns i anslutning till entrén.

Merhem - Mera än ett hem - Här bor vi som fyllt 70år

Kultursamordnare finns på plats 5dgr/vecka och anordnar olika typer av aktiviteter. Ex. spela boule, gemensamma luncher, föreläsningar, utflykter etc. 

BOSTÄDERNA

TYP ANTAL
3 rum 25 st
2 rum 16 st
1 rum 1 st


Bostäderna är ljusa och rymliga med en takhöjd om 2,55 meter. Samtliga 3:or och hälften av 2:orna har fönster i två väderstreck, samtliga har uteplats, inglasadbalkong eller takterrass. Vardagsrum, sovrum och kök har parkettgolv. I hallen finns klinker vid entrédörren. Väggar och tak är målade i ljusa färger. Tvättutrustningen består av tvättmaskin och torktumlare, placerad i det rymliga badrummet. Badrummet har klinker på golvet och kakel på väggarna. Dessutom finns en gemensam, välutrustad tvättstuga för hela huset. Köken är lättarbetade och utrustade med spis med ugn och keramiskhäll, fläktkåpa över spisen och kombinerad kyl/frys.

Information om området

Adress: Rektorsgatan 7
Byggår: 2015
Antal lägenheter: 42
Lägenhetsstorlekar: 1 rok - 3 rok
Typ av lägenheter: Trapphus
Antal våningar: 9
Uppvärmning: Ingår
Hushållsel: Ingår ej
Tvättstuga: Ja + tvättpelare i lgh
Förråd: Ja
Miljörum: Ja
Garage/parkering att hyra: Ingår
Balkong: Ja - inglasad
Lekplats: Nej