Simrishamn på Österlen

Moderna bostäder

Under 2015 färdigställdes Joneberg med nya bostäder. Joneberg Höjden innehåller 27 bostäder om 2-3 RoK. Dessutom finns Joneberg Merhem med 42 trygghetsbostäder som drivs i samarbete med Aleris. Kommunens markarbeten slutförs under andra halvåret 2016. Joneberg är uthyrt och fungerar väl. Därför planerar vi vidare i samråd med kommunen.

I Lyckan, Gärsnäs färdigställde Simrishamnsbostäder år 2013 31 st moderna bostäder med uteplats eller en rejäl balkong i västerläge. 15 st av de nya bostäderna ingår i ett trygghetsboende med en gemensam träffpunkt och en trygghetsvärdinna. Trygghetsboende innehåller bostäder om 2 och 2 RoK och vänder sig till dig som fyllt 70 år och söker ett praktiskt och tryggt boende.

Övriga 16 i bostäder i kvarteret är öppna att hyra för vem som helst oavsett ålder. Bostäderna är om 2 och 3 RoK. Dem har modern utrustning inklusive diskmaskin och tvättutrustning i helkaklat badrum.

Kvarteret Snödroppen är nära centrum Det är en modern bebyggelse med 12 st bostäder i varierande storlek. Det finns ett garage under huset som man når inomhus direkt från hissen.

Bostäderna har en uteplats på entrégången i söder/väster och därtill en rejäl balkong eller uteplats. Bostäderna är modernt utrustade med allt som därtill hör.

Havsutsikten ligger precis söder om centrala Simrishamn med en fantastisk utsikt över havet och naturlandskapet ner mot vattnet. Samtliga 12 bostäder är radhus med en mindre tomt. Varje radhus har ett glasat uterum.

Bruket – vårt största bostadsområde kan vi erbjuda olika typer av bostäder. Här finns seniorbostäder, nybyggda bostäder på plan 4 och 5 med fantastisk utsikt och ordinära, välunderhållna bostäder från 1 RoK till 4 RoK. Hyrorna varierar beroende på bostadstyp.

Simrishamns Bostäder erbjuder bostäder i olika delar av Simrishamn – både flerbostadshus ochradhus.Vi har också bostäder i Borrby, Gärsnäs, Hammenhög, Kivik och S:t Olof av olika typ. Vill du veta mer? Kontakta oss!