SIMBO app nu klar att ladda ner

I Simrishamnsbostäders utvecklingsprogram efter fjolårets kundundersökning prioriterades digitala tjänster och förbättrad information. Projekt för digitala fakturor och eFaktura för våra hyresgäster och utvecklande av en APP för hyresgästerna har genomförts under 2017.

Projekt eFaktura är klart och nu återstår några tekniska åtgärder. Under fjärde kvartalet kommer intresserade hyresgäster att erbjudas eFaktura. Autogiro kommer att finnas kvar för dem som så önskar.

-       Nu är också SIMBO APP klar att ladda ner, säger Per-Olof Järvegren.SIMBO APP innehåller aktuell information och digitala tjänster. Man kan t.ex anmäla fel och hantera sin bostadsansökan.

-       Våra notiser om aktuella händelser och arbeten i bostadsområdet tror jag är särskilt intressant, fortsätter drift- och underhållsansvarige Lars Persson. Vi avser att informera om arbeten i bostadsområdena och om akuta händelser såsom avstängningar vatten, driftsavbrott och annat av särskild betydelse.

 Så här laddar du ner:              

För att tillgång till SIMBO APP måste du ladda ner den via APP Store eller Play Butik/Google Play.  Sök i fältet överst efter Simrishamns Bostäder. Sedan följer du instruktionerna, laddar ner och installerar i din mobila enhet.

För ytterligare information kontakta VD Per-Olof Järvegren på telefon 0414 – 81 96 44.

2017-10-18