Simrishamns Bostäder söker VD

Då vår VD nu går vidare söker vi dig som vill fortsätta leda och utveckla Simrishamns Bostäder.

Ansvarsområden

Som VD har du, utifrån vår ägares och styrelsens riktlinjer, det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla bolaget. Du kommer att ansvara för att Simrishamns Bostäder genomför målen med nybyggnation och har en väl fungerande förvaltning av befintligt bestånd och nya lägenheter. Rollen är strategisk men också till stor del operativ och som VD är du involverad i processerna och har ett nära samarbete med dina chefer och medarbetare.

I ditt uppdrag kommer du även vara VD för Simrishamns Näringsutvecklings AB som ägs av Simrishamns kommun och verkar för att främja näringslivet inom kommunen samt exploatera mark och fastigheter för det lokala näringslivets och kommunens utveckling på marknadsmässiga villkor.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap om fastighetsförvaltning och har du tidigare VD-erfarenhet och arbetat med upphandlingar är det önskvärt. Har du erfarenhet från politiskt styrd organisation och en bakgrund från allmännyttan är det ett plus.

Du har goda ledaregenskaper, är kommunikativ och rak samt tror på ett öppet och transparent ledarskap. Du har ett kommersiellt tänk och skapar förutsättningar för etablering av nya industrier. Du är en prestigelös person med god förmåga att hantera olika intressenter, både externt och internt, och kan navigera i en politiskt styrd organisation. Du är prestigelös med en god förmåga att röra dig mellan det strategiska och operativa.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Simrishamns Bostäder med Experis.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Magnus Hallberg, chefsrekryteringskonsult, på telefon 040-660 63 14 alternativt e-post magnus.hallberg@se.experis.com

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan via den här länken.

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att ses!