Ny fastighetschef

 

Anders Salomonsson meddelade inför årsskiftet att han planerar att gå i pension sommaren 2018. Simrishamns Bostäder startade en rekryteringsprocess i samråd med Fasticon kompetens.

I dagarna har bolaget träffat överenskommelse med Anders Hammarlund om att anställa Anders som fastighetschef på Simrishamns Bostäder AB. Anders tillträder sin tjänst i 9 juli.

Anders kommer närmast från Sydvatten AB där han varit underhållschef för Vombverket 2016–2018. Tidigare har Anders varit driftschef på Fortifikationsverket, Revingehed med ansvar för byggnader och mark 2012–2016 och produktionschef på Äppelriket i Kivik 2008–2012.

-       Jag är inspirerad av att få jobba fullt ut med fastigheter igen,

säger Anders Hammarlund. Att dessutom få bidra till Simrishamns och Österlens utveckling känns extra skoj eftersom en av mina första bostäder fanns just på Bruket.

-       Vi hälsar Anders välkommen till en engagerad serviceorganisation, säger Per-Olof Järvegren, VD. När Anders ersätter Anders får vi en ny kompetent medarbetare med känsla för Österlen. Anders blir ett till skott som kommer att bidra till Simrishamns Bostäders utveckling.

Simrishamns Bostäder AB har till uppgift att medverka till att erbjuda bra service och attraktiva bostäder för simrishamnsbor och inflyttare. Vill du veta mer kan du kontakta Per-Olof Järvegren genom att ringa 0414- 81 96 30.