INFLYTTNING PÅ TVÄRGATAN I GÄRSNÄS

I samverkan mellan Socialförvaltningen och Simrishamns Bostäder uppförs ett nytt LSS-boende ”Tvärgatan��� i Gärsnäs. Aktuell tomt ärplacerad omedelbart väster om Lyckan i hörnet Tvärgatan/Östra Hantverksgatan och med gatuadress Tvärgatan. Boendet omfattar 7 st bostäder om 39,9 kvm och en gemensam lokal för aktiviteter och måltiderom ca 75 kvm.

Entreprenör för projektet är Skanska Direkt. Byggstart skede i december 2017Inflyttning beräknas ske i slutet av september i år. Uthyrningen förmedlas av Socialförvaltningen viadess LSS-verksamhet.

-       Det känns bra att vi snabbt kan erbjuda socialförvaltningen bostäder för ett angeläget behov, säger Per-Olof Järvegren VD på Simrishamns Bostäder AB. Gärsnäs erbjöd tillgänglig mark och en gällande detaljplan som tillät projektet och tilltalade socialförvaltningen.

-       Vi sätter stort värde på den smidig dialogen med socialförvaltningen somvarit helt avgörande för att på ett drygt år kunna leverera de nya bostäderna, fortsätter Per-Olof Järvegren.

Simrishamns Bostäder AB erbjuder bostäder i flerbostadshus och radhus samt äldreboende och specialbostäder för socialförvaltningen. Är du intresserad att veta mer kan du gå in på www.simrishamnsbostader.se eller kontakta Per-Olof Järvegren genomatt ringa 0414- 81 96 44